top of page

WERKWIJZE

&

TARIEVEN

In de mondhygiëne praktijk in Heemstede brengt Marjolijn meer dan 40 jaar aan ervaring mee. Zij is begaan met de kwaliteit van goede mondzorg en beheerst het vak als geen ander.  Er wordt tijd genomen voor iedere klant en vooral wanneer u zelf niet helemaal comfortabel bent of voor het eerst komt zijn de specialisten op hun best. Rust, goede uitleg en gerichte aandacht naar de patient zijn dan ook niet meer dan normaal in deze praktijk met zeer ervaren mondhygiënisten. 

2x Per jaar een preventief bezoek aan de mondhygieniste is een fundament voor uw gezondheid. 

Veel mensen zijn  zich (nog) niet bewust welke directe rol goede mondhygiene speelt bij een algemene goede gezondheid. Wanneer men zich realiseert dat de mond het startpunt van het spijsverteringssysteem vormt met een ingenieus netwerk van enzymen en bacterien, dan kun je je voorstellen dat een gezonde mond een zegen is voor de gezondheid. Met 2 maal per jaar een bezoek aan Marjolijn en haar collegae in Heemstede werkt u actief aan uw algehele gezondheid. ​

Wat kost mondhygiene en is het verzekerd?  

Mondzorg is een ruim begrip waar veel soorten behandelingen onder vallen. Het meest bekend is de preventieve mondhygiene die wij 2x per jaar aanraden.

 

De kosten worden bij een aanvullende tandartsverzekering gedekt afhankelijk van uw verzekering. Het is mogelijk zonder verwijzing gewoon een afspraak te maken!

 

U zult merken dat u gewend raakt aan het gevoel van een schoon en goed bijgehouden gebit. Graag tot ziens bij ons in de praktijk in Heemstede!

bottom of page